Blog

Curatarea si intretinerea bratarilor si lanturilor de inox

Bijuterii inox personalizate ARJEWELS

Bijuteriile din inox au tendinta de a creste ca popularitate, incepand cu anul 2023. Brățările și lanțurile din oțel inoxidabil sunt accesorii populare, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Acestea au o durabilitate mare și sunt rezistente la coroziune, ceea ce le face ideale pentru a fi purtate zilnic, chiar si în timpul activităților sportive.

Colectia noastra de bijuterii inox este alcatuita din cele mai populare produse, cele personalizate.

[wpcsp id=61102]

Cu toate acestea, pentru a păstra aspectul lor strălucitor și îngrijit, trebuie să le curățați și să le întrețineți corect. În acest articol, vă vom oferi câteva sfaturi utile pentru curățarea și întreținerea brățărilor și lanțurilor de inox.

Sfaturi pentru curățarea brățărilor și lanțurilor din inox

Pentru a curăța brățările și lanțurile de inox, urmați acești pași simpli:

  1. Spălați accesoriile cu apă caldă și cu săpun lichid: folosind o lavetă moale, ștergeți ușor brățările și lanțurile cu apă caldă și săpun lichid, astfel încât să eliminați orice urme de murdărie și transpirație.
  2. Folosiți un produs special pentru curățarea inoxului: dacă brățările sau lanțurile sunt murdare sau petele ies greu, puteți utiliza un produs special pentru curățarea inoxului. Înainte de a utiliza orice produs, asigurați-vă că citiți instrucțiunile producătorului și verificați compatibilitatea cu accesoriile dvs.
  3. Frecați cu o lavetă moale: utilizând o lavetă moale, frecați ușor brățările și lanțurile în direcția firului de inox, astfel încât să nu zgâriați suprafața. Evitați să folosiți periuțe de dinți, bureți abrazivi sau orice alt obiect dur pentru a curăța accesoriile, deoarece acestea pot deteriora inoxul.
  4. Clătiți cu apă caldă: după ce ați curățat brățările și lanțurile cu produsul special sau cu săpun lichid, clătiți-le bine cu apă caldă și uscați-le cu o lavetă moale.
  5. Lustruiți inoxul cu un burete uscat: După ce accesoriile sunt complet uscate, lustruiți suprafața inoxului cu un burete uscat pentru a le reda strălucirea.

Evitați contactul bijuteriilor din inox cu substanțe chimice. Oțelul inoxidabil este rezistent la coroziune, dar nu este imun la efectele substanțelor chimice puternice, cum ar fi acidul clorhidric sau clorul. Aceste substanțe pot provoca decolorarea sau deteriorarea inoxului, așa că evitați să purtați brățări și lanțuri în timp ce lucrați cu substanțe chimice sau faceți curățenie cu produse de curățare agresive. De asemenea, evitați să pulverizați parfumul sau produsele cosmetice direct pe brățări și lanțuri, deoarece acestea pot afecta suprafața inoxului.