Afișez 1 - 12 din 19 rezultate

L─ân╚Ťi╚Öor Aur 14K cu Pandantiv 20mm [AR3530]

1 499 lei

L─ân╚Ťi╚Öor Aur 14K cu Pandantiv inim─â [AR3276]

549 lei

L─ân╚Ťi╚Öor Aur 14K cu Pandantiv Zodiac 10mm [AR2975]

599 lei

L─ân╚Ťi╚Öor Aur 14K cu Pandantiv 10mm [AR2951]

599 lei

L─ân╚Ťi╚Öor Aur 14K cu Pandantiv rotund [AR1519]

949 lei

Lantisor Aur 14K Personalizat [AR2887]

649 lei

Lantisor 60cm Aur 14K cu pandantiv Army [AR1364]

6 549 lei

Lantisor 60cm Aur 14K cu pandantiv Army [AR1154]

5 199 lei

Lantisor 55 cm Aur 14K cu pandantiv Army [AR1029]

7 399 lei

Lantisor Aur 14K cu pandantiv personalizat (2 nume la alegere) [AR2336]

1 399 lei

Lantisor Aur Ros├ę 14K cu pandantiv personalizat (nume la alegere) [AR2329]

899 lei

Lantisor Aur Alb 14K cu pandantiv personalizat (nume la alegere) [AR2205]

899 lei

Modele deosebite de coliere personalizate din aur

Noile modele de coliere personalizate din aur de 14K te asteapta in stoc. Alege un colier aur personalizat si beneficiezi de personalizare gratuita fata-verso cu poza sau textul dorit si impachetare premium gratuita. Acum este mai usor sa faci un cadou deosebit, pentru o persoana speciala!

Lumea fascinant─â a bijuteriilor personalizate din aur de 14K – o colec╚Ťie excep╚Ťional─â de coliere personalizate aur care v─â permit s─â ad─âuga╚Ťi o not─â unic─â ╚Öi sentimental─â fiec─ârei bijuterii.
Cu noi, v─â pute╚Ťi crea propriul colier de aur personalizat, iar personalizarea este complet gratuit─â. Indiferent dac─â dori╚Ťi s─â ad─âuga╚Ťi o fotografie drag─â sau un mesaj special, suntem aici pentru a v─â ajuta s─â transforma╚Ťi bijuteria ├«ntr-un simbol cu adev─ârat unic.

Colierele noastre din aur de 14K sunt sinonime cu elegan╚Ťa ╚Öi rafinamentul. Alegem cu grij─â aurul de cea mai ├«nalt─â calitate pentru a v─â oferi bijuterii care str─âlucesc ╚Öi rezist─â testului timpului. Acest aur de 14K este o alegere ideal─â, fiind suficient de durabil pentru a rezista uzurii zilnice, dar ╚Öi suficient de pre╚Ťios pentru a v─â impresiona.

Ceea ce ne deosebe╚Öte este posibilitatea de a personaliza colierele noastre din aur de 14K cu poza sau textul dorit, cu o calitate superioar─â a gravurii, prin utilizarea de aparatur─â de ultim─â genera╚Ťie.

Adaug─â o not─â de unic─â ╚Öi sentimental─â bijuteriei dvs. Fie c─â dori╚Ťi s─â ad─âuga╚Ťi o fotografie cu persoana iubit─â sau un mesaj special care s─â v─â aminteasc─â de momente dragi, op╚Ťiunile sunt infinite. Personalizarea este complet gratuit─â ╚Öi este realizat─â cu cea mai mare aten╚Ťie la detalii pentru a v─â oferi o bijuterie impecabil─â.

Procesul de personalizare este simplu și intuitiv.

Pute╚Ťi alege fotografia sau textul dorit ╚Öi noi ne vom asigura c─â este prelucrat cu cea mai mare precizie pe colierul dvs. Oferim op╚Ťiuni variate de design, astfel ├«nc├ót s─â pute╚Ťi alege forma ╚Öi dimensiunea potrivite pentru personalizarea dvs. V─â garant─âm c─â bijuteria dvs. personalizat─â va fi una dintre cele mai valoroase ╚Öi sentimentale piese din colec╚Ťia dvs.

├Än plus, pentru a v─â oferi o experien╚Ť─â de cump─âr─âturi complet─â, oferim ╚Öi impachetare premium gratuit─â pentru fiecare comand─â. Fiecare lantisor personalizat din aur este ambalat cu grij─â ├«ntr-o cutie elegant─â, gata s─â fie oferit cadou. ├Än╚Ťelegem importan╚Ťa prezent─ârii bijuteriei ╚Öi facem tot posibilul pentru a v─â oferi o experien╚Ť─â de neuitat. Fiecare detaliu al bijuteriei conteaza ╚Öi v─â garant─âm c─â ve╚Ťi primi o bijuterie de excep╚Ťie. Calitatea ╚Öi satisfac╚Ťia clien╚Ťilor sunt cele mai importante pentru noi. Toate bijuteriile noastre din aur sunt atent verificate pentru a ne asigura c─â respect─âm cele mai ├«nalte standarde de calitate ╚Öi durabilitate.

Suntem aici pentru a v─â oferi bijuterii personalizate din aur de 14K, cu personalizare gratuit─â fata-verso cu poza sau textul dorit ╚Öi impachetare premium gratuit─â. Cu noi, pute╚Ťi crea bijuterii aur unice ╚Öi sentimentale care s─â v─â ├«nso╚Ťeasc─â de-a lungul vie╚Ťii. V─â invit─âm s─â explora╚Ťi gama noastr─â de coliere personalizate aur ╚Öi s─â v─â bucura╚Ťi de frumuse╚Ťea aurului de cea mai ├«nalt─â calitate, ad─âug├ónd o not─â special─â de sentimental la fiecare bijuterie. Nu ezita╚Ťi s─â ne contacta╚Ťi pentru orice ├«ntrebare sau cerin╚Ť─â special─â.