Afișez toate cele 11 rezultate

Biluta aur 14K polished, 6 mm, orificiu 2,5mm, 1 gram

499 lei

Biluta aur 14K slash, 6 mm, orificiu 2,5mm, 1 gram

499 lei

Biluta aur 14K polished, 5 mm, orificiu 2mm, 1 gram

499 lei

Biluta aur 14K slash, 5 mm, orificiu 2mm, 1 gram

499 lei

Biluta aur 14K polished, 4 mm, orificiu 1.8mm, 1 gram

499 lei

Biluta aur 14K slash, 4 mm, orificiu 1.8mm, 1 gram

499 lei

Biluta aur 14K polished, 2.5 mm, orificiu 1mm, 1 gram

499 lei

Biluta aur 14K polished, 3 mm, orificiu 1.5mm, 1 gram

499 lei

Biluta aur 14K slash, 2.5 mm, orificiu 1mm, 1 gram

499 lei

Biluta aur 14K slash, 3 mm, orificiu 1.5mm, 1 gram

499 lei

Biluta aur 14K slash, 2 mm, orificiu 0.8mm, 1 gram

499 lei

Accesorii aur, bilute aur

Accesoriile din aur reprezintă expresia perfectă a eleganței și rafinamentului în lumea bijuteriilor. Fie că vorbim despre bile din aur fine sau incuietori strălucitoare, aceste elemente aduc un plus de lux și stil oricărui ansamblu.

Biluțele din aur, în special, se remarcă prin frumusețea lor subtilă și strălucirea lor delicată. Disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme, aceste bijuterii pot fi utilizate pentru a personaliza coliere, brățări sau cercei, aducând o notă de sofisticare oricărui stil vestimentar. Fie că alegi biluțe netede pentru un aspect clasic sau biluțe cu design slash pentru un efect mai modern, aceste accesorii din aur sunt menite să atragă priviri admirative.

Încuietorile din aur, la rândul lor, adaugă un element distinctiv și elegant bijuteriilor tale. Utilizate pentru a încheia coliere sau brățări, incuietorile din aur sunt mai mult decât simple elemente de funcționalitate – ele devin puncte de atracție și simboluri ale rafinamentului. Fie că optezi pentru un design clasic sau pentru un model mai elaborat, incuietorile din aur completează cu grație ansamblurile tale de bijuterii.

Calitatea aurului folosit în aceste accesorii conferă nu doar o strălucire impresionantă, ci și o durabilitate de lungă durată. Meșterii pricepuți se asigură că fiecare detaliu este prelucrat cu atenție, oferind astfel bijuterii care să reziste testului timpului și să rămână la fel de impresionante de-a lungul anilor.

Indiferent dacă alegi să integrezi biluțe aurii subtile sau incuietori strălucitoare în bijuteriile tale, accesoriile din aur reprezintă o declarație de stil și bun gust. Ele nu sunt doar simple elemente de bijuterie, ci adevărate opere de artă ce vor atrage priviri admirative și vor adăuga un plus de eleganță oricărui outfit. Alege să strălucești cu accesorii aurii care vor transforma fiecare moment într-o ocazie specială.