Termeni si conditii

ARjewels (www.arjewels.ro) isi propune sa ofere un grad sporit de flexibilitate in relatia cu clientii sai. Pentru ca ne dorim ca fiecare cumparator sa fie complet multumit, suntem dispusi sa efectuam demersurile necesare pentru a rezolva potentialele nemultumiri exprimate, raportandu-ne insa, in acelasi timp, la rigorile legii.

Inainte de a achizitiona un produs din magazinul online sau din magazinele fizice AR Jewels, va rugam cititi cu atentie rubrica Termeni si Conditii.

In conformitate cu Legea nr. 296/2004 privind Codul Consumului si Legea nr. 449/2003 privind Vanzarea Produselor, dar si a Politicii de Retur a S.C. ARJEWELS S.R.L., prin prezenta va comunicam faptul ca, in magazinele AR JEWELS produsele achizitionate pot fi inlocuite in termen de 14 zile calendaristice, la prezentarea garantiei si a bonului fiscal care dovedesc achizitia, conform celor de mai jos:

– Un produs identic
– Un produs diferit, dar care are acelasi pret
– Un produs diferit, dar cu pret mai mare, caz in care se plateste diferenta de pret

Produsele achizitionate din magazinele fizice nu se pot returna, pot fi doar schimbate cu produse de aceeasi valoare sau mai scumpe. Produsele achizitionate vor fi returnate in primul rand in vederea repararii sau, dupa caz, al inlocuirii, in termenul de garantie, numai in situatia in care nu indeplinesc conditiile de conformitate si fara a se retine culpa Consumatorului in acest sens.
Totodata, mentionam faptul ca, in conformitate cu legislatia in vigoare si Politica Interna de Retur a S.C. ARJEWELS S.R.L., banii pentru achizitiile efectuate in magazinele fizice NU se pot returna.

Utilizarea website-ului, incluzand vizitarea, navigarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.ARjewels.ro, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii, pe care le detaliem in paragrafele de mai jos. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea in prealabil a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la rubrica termeni si conditii, putand consulta termenii si conditiile in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze utilizarea serviciilor noastre.

Continutul site-ului www.ARjewels.ro si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul site-ului www.ARjewels.ro nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii, urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si sa nu interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Plata cu cardul sau plata Paypal

Verificati existenta produselor in stoc inainte de a face plata cu cardul sau plata PayPal. Va rugam sunati la telefon: 0734 318 000 inainte de a plati, pentru a verifica daca produsul este in depozitul nostru. Daca produsul comandat nu este pe stoc, el se va livra in 20 de zile, pe comanda.

Conditii de retur

Garantia oferita pentru bijuteriile achizitionate de pe ARjewels (www.arjewels.ro) nu cuprinde pietrele pretioase sau semipretioase ce intra in componenta acestora. In maxim 48 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, dvs. ca si client puteti solicita companiei noastre returnarea produsului, numai in ambalajul original si impreuna cu originalele documentelor tranzactiei respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul obiect cu unul identic sau similar. Returnarea produselor si rambursarea sumelor incasate de ARjewels pe produs pot avea loc in anumite conditii, mentionate in paragraful de mai jos. ARjewels (www.arjewels.ro), isi rezerva dreptul de a refuza orice produs returnat de catre client daca respectivul obiect prezinta urme de deteriorare, purtare sau folosire.

Orice reclamatie privind starea produselor livrate la clienti va fi adusa la cunostinta firmei ARjewels (www.arjewels.ro) in maxim 48 de ore de la primirea acestora, telefonic la numarul de telefon 0734 318 000 sau prin e-mail la contact@arjewels.ro, urmand ca ARjewels (www.arjewels.ro) sa o solutioneze. In cazul in care este dovedit ca produsele nu se pot livra sau ca integritatea le este afectata pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de ARjewels (www.arjewels.ro), dar nu si despagubiri suplimentare.

Conform O.G. 34/2014, produsele FARA GRAVURA achizitionate se pot returna in ambalajul in care au fost primite si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile de la primire. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului in conditiile mentionate mai sus sau inlocuirea cu unul conform.

In cazul produselor CU GRAVURA, avand in vedere ca au fost personalizate special pentru dvs, nu exista posibilitatea de a va inapoia suma platita, insa daca nu sunteti multumit de produsul primit din motive estetice (de exemplu incadrarea pozei) va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0734 318 000, sa ne comunicati problema si va asiguram ca vom face tot posibilul sa aveti un produs perfect si sa ramaneti multumit (vom reface produsul daca este nevoie).
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala dvs. ca si client iar demararea procesului de restituire se face tot de catre dvs.. Returnarea se va face la adresa inscrisa in certificatul de garantie, prin intermediul unui curier rapid, pentru a se asigura astfel termenul scurt de livrare si protectia la transport.

Potrivit legii, taxele de transport trebuie suportate, in intregime, de catre client, iar daca acesta opteaza pentru o metoda cu plata la livrare, ARjewels (www.arjewels.ro) va factura clientului contravaloarea acestui serviciu. Clientul va beneficia de rambursarea sumei pe care a achitat-o la comandarea produsului ulterior returnat, in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la momentul denuntarii contractului (prin momentul denuntarii se intelege momentul la care produsul a fost primit, din nou, in depozit, dupa expedierea de catre client).

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si www.ARjewels.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.  Administratorul www.ARjewels.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Clientii ARjewels (www.arjewels.ro) trebuie sa stie ca, in anumite conditii, unele produse nu pot constitui obiectul denuntatii unilaterale. Este vorba despre:

– produsele care au suferit deteriorari sau ale caror defectiuni au fost cauzate de catre cumparator
– produsele care au fost desfacute, purtate, prezinta urme de folosire sau carora le-au fost schimbate elemente
– produsele care nu mai functioneaza din motive ce nu constituie obiectul repararii sau al inlocuirii, dupa cum prevede politica de garantie
– produsele cu pret fluctuant si strans legat de cursurile unei piete financiare ce nu poate fi controlata de catre comerciant
– produsele personalizate, in configuratia solicitata expres de catre client, sau cele care se degradeaza foarte repede

Termenii legali in baza carora ARjewels (www.arjewels.ro) isi stabileste politica de retur sunt urmatorii:

– Art. 2 din OG 130 / 2000 referitor la dreptul cumparatorului de a denunta unilateral un contract
– Art. 8 din OG 130 / 2000 referitor la obligatia vanzatorului de a achita contravaloarea produsului in termen de 30 de zile de la data primirii acestuia in depozit
– Art. 10 din OG 130 / 2000, republicata, referitor la produsele care NU se mai inscriu procesului de restituire
– UG34/2014, prin care termenul de returnare a produselor a crescut la un maximum de 14 zile calendaristice de la data achizitiei

Ne rezervam dreptul de a refuza cererea de retur in cazul in care se abuzeaza de dreptul de retur (retururi multiple). In cazul retururilor multiple, ne rezervam dreptul de a nu mai procesa comenzile clientilor adaugati in lista neagra.

Legea mai prevede si faptul ca nu pot fi denuntate unilateral contractele de furnizare a unor produse care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (art. 10 lit. c). Astfel, produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original (inclusiv folia protectoare daca aceasta exista), cu toate accesoriile/consumabilele aferente, fara a reprezenta urme de uzura, modificare sau consum, atat in cazul produsului cat si in cazul accesoriilor sau consumabilelor ce il insotesc, cu etichetele intacte si documentele originale care l-au insotit (factura fiscala, instructiuni, etc.).

La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat.

Astfel, vor fi refuzate:

  • coletele care contin produse in alta stare decat cea in care au fost livrate
  • coletele a caror returnare nu a fost notificata in prealabil
  • coletele care contin produse deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare.

Inlocuirea produselor

In conformitate cu Legea nr. 296/2004 privind Codul Consumului si Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor, dar si a Politicii de Retur a ARjewels (www.arjewels.ro), prin prezenta va comunicam faptul ca, in magazinele ARjewels (www.arjewels.ro) produsele achizitionate pot fi inlocuite in termen de 14 zile calendaristice, la prezentarea garantiei si a bonului fiscal care dovedesc achizitia, fie cu :

– Un produs identic
– Un produs diferit, dar care are acelasi pret
– Un produs diferit, dar cu pret mai mare, caz in care se plateste diferenta de pret

In majoritatea cazurilor, produsele care nu vi se potrivesc ca marime pot fi inlocuite cu un produs identic, acelasi model si aceleasi detalii, insa pe marimea solicitata de dvs., o marime in plus sau in minus. In aceasta situatie nu se aplica restituirea contravalorii produselor. Returul pentru inlocuirea marimii este acceptat o singura data. Nu se inlocuiesc produsele dintr-un model cu produse din alt model. Totusi, in anumite situatii, ne rezervam dreptul de a refuza inlocuirea produselor care nu se potrivesc ca marime (conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c).

Daca doriti sa inlocuiti produsul, va rugam sa ne contactati in prealabil prin email la adresa contact@arjewels.ro in care veti specifica foarte clar numarul comenzii, numele dvs. si produsul pe care il doriti la schimb. Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil.

 

Conditii de acordare a garantiei la bijuterii

ARjewels.ro ofera certificat de garantie pentru fiecare produs achizitionat din magazin, acesta reprezentand dovada achizitionarii de bijuterii de valoare si calitate. Pe baza acestui certificat de garantie beneficiati de o perioada de garantie de 30 zile de la data achizitiei, pentru defecte de productie descoperite ulterior si demonstrabile prin expertiza. Conditiile de solicitare a garantiei pentru bijuteriile comercializate de ARjewels.ro sunt in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008. In acest interval de timp departamentul tehnnic poate fi contactat la adresa de e-mail: contact@arjewels.ro sau la adresa: str. Nicolae Caramfil nr. 44, Bucuresti. In perioada de garantie, precum si in afara acesteia, ARjewels.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru problemele ce pot aparea datorita factorilor de natura mecanica, a nerespectarii indicatiilor din acest certificat si nici pentru reparatiile executate in alt loc decat cel de unde a fost achizitionat obiectul. Aurul este un metal care nu oxideaza, fiind rezistent fata de acizi. Trebuie stiut faptul ca este metal moale, in consecinta daca ajunge in contact cu suprafete dure se poate zgaria usor si poate pierde din stralucire. Pentru a va bucura cat mai mult de stralucirea bijuteriilor achizitionate va rugam sa respectati sfaturile de mai jos:

  • Pentru ca bijuteriile sa straluceasca mult timp de acum inainte, evitati purtarea lor in timp ce practicati diverse sporturi sau activitati casnice.
  • Nu expuneti pietrele la contactul cu substante abrasive sau chimice ori la temperature mari. In nici un caz nu incercati sa folositi diverse substante sau sa le fierbeti pentru a curata singuri bijuteriile si pietrele.
  • Inainte de a va culca, nu uitati sa va scoateti bijuteriile cu pietre deoarece in timpul somnului se pot agata sau deforma.

Diamantele si montura acestora sunt parte a prezentului certificat de garantie atata timp cat sunt respectate prevederile referitoare la modul de purtare sau utilizare: fara socuri mecanice, fara contact cu suprafete dure si/sau obiecte ascutite, fara agenti chimici.

Informatii importante referitoare la produsele personalizate pentru clientii ARjewels

– Din motive estetice, la majoritatea produselor personalizate, tehncienii decid sa nu graveze fundalul din poza, ci sa decupeze personajul gravat. Daca doriti in mod special sa gravam si fundalul din poza sau sa gravam doar chipul va rugam sa ne mentionati acest lucru.

– Pozitionarea pozei pe obiectul gravat este decizia tehnicianului de gravura.

– Tehnicianul de gravura decide modul in care este pozitionat textul, marimea textului si fontul ales. Daca aveti cereri speciale cu privire la gravura dvs, va rugam sa ne mentionati acest lucru.

– Nu trimitem machete inainte de a grava produsele dvs, insa incercam mereu sa obtinem cel mai estetic rezultat posibil pentru informatiile primite de la dvs. (gravura text, gravura foto)

– Daca aveti de facut modificari in ceea ce priveste o comanda, va rugam sa ne anuntati atunci cand sunteti apelati pentru confirmarea telefonica a comenzii.

– Pentru produsele personalizate prin gravura, gravura FOTO se va vedea foarte clar din anumite unghiuri (precum in pozele noastre de produs) insa nu va arata ca o poza printata.

– Nu ne asumam responsabilitatea pentru produsele din argint sau argint placat cu aur achizitionate de la noi care se innegresc. Toate produsele noastre sunt din argint 925 si fiecare piesa a fost certificata de ANPC. Insa, din experienta noastra, in contact cu pielea a 1% din persoane, argintul se innegreste. „Negreala” este de fapt sulfura de argint. Este o reactie chimica ce nu are nici o legatura cu proprietatile sau calitatea argintului. Daca stiti ca innegriti argintul, puteti preveni acest fenomen achizionand o carpa speciala pentru curatarea argintului si curatand produsul cu ea zilnic. De asemenea, bijuteriile din argint care stationeaza fara a fi puratate se innegresc. Pentru a evita innegrirea bijuteriilor din argint, atunci cand nu le purtati, pastrati-le in casetute bine inchise, ferite de temperaturi ridicate si de umezeala.

– Nu ne asumam responsabilitatea pentru desfacerea anourilor de prindere ale produselor (de exemplu, cele de la bratara lant sau de la prinderea pandantivelor). Va recomandam, pentru siguranta si rezistenta in timp a produselor achizitionate de la noi, sa mergeti la un bijutier care sa sudeze fiecare anou de prindere.

Utilizarea platformei ARjewels

Utilizarea platformei ARjewels impune crearea unui cont de utilizator. Pentru aceasta nu trebuie decat sa accesati meniul “Creare cont” si sa completati formularul online de acolo, folosind date cat mai exacte si reale. Datele cu caracter personal vor fi folosite exclusiv pentru efectuarea in cele mai bune conditii a livrarilor pe care ni le solicitati.

Urmatorul pas dupa crearea contului il constituie experienta achizitiilor online, pe care le puteti face prin apasarea butonului „Adauga in cos” atribuit produsului dorit. Veti observa cu usurinta ca produsele care nu sunt disponibile (nu exista pe stoc) au acest buton inactiv.

Lista de cumparaturi poate fi modificata in orice etapa anterioara finalizarii comenzii. Platforma ARjewels va pune la dispozitie cateva butoane prin care sa definitivati stadiile comenzii, dupa cum urmeaza:
•„+” / „-” – marire / micsorare comanda – daca doriti sa cumparati mai multe exemplare ale aceluiasi produs puteti regla numarul acestora prin cele doua butoane
•„stergere” – scoatere produs din cos – daca doriti sa renuntati la un produs, il eliminati din lista de cumparaturi prin stergere
•„mergi la casa” / „plateste” – finalizarea comenzii prin introducerea adresei de livrare si alegerea modalitatii de livrare. Pentru utilizatorii din afara orasului Bucuresti, produsele se livreaza in termen de 1 – 5 zile lucratoare de la data achitarii proformei fiscale, in functie de tipul produselor comandate. In cazul in care efectuati plata cu cardul, va rugam sa ne contactati pentru a verifica disponibilitatea produsului pe stoc. In situatia in care produsul nu este pe stoc, acesta va fi comandat de catre noi si livrat catre dvs. in 20 de zile lucratoare.

Taxa pentru livrarea coletului este perceputa exclusiv de catre firma de curierat, fiind insa introdusa la totalul de plata pe care il veti vedea la plasarea comenzii, si stipulata printr-o casuta separata cu mentiunea „cost suplimentar”.

ARjewels nu percepe taxa personala pentru expedierea / livrarea de produse si colaboreaza in materie de curierat rapid cu o singura firma, Fan Curier. Mai multe detalii despre taxele de livrare gasiti pe pagina Fan Curier Tarife.

Va invitam sa utilizati caseta „Observatii” ori de cate ori doriti sa faceti precizari de orice natura referitoare la continutul comenzii dumneavoastra.

Continut

ARjewels nu ofera garantii referitoare la functionarea acestei platforme, a produselor afisate, a continutului text, a informatiei sau a oricaror materiale si nici potrivirea lor unui scop precis. Accesand platforma ARjewels va exprimati acordul de a folosi produsele de aici si intregul site pe propriul risc. Echipa noastra nu ofera garantii nici asupra integritatii site-ului, a serverelor care il mentin sau a serviciului de email folosite de www.ARjewels.ro, acestea putand prezenta erori de operare sau anumiti factori de risc. Nu in ultimul rand, calitatea si continutul site-urilor accesate prin intermediul www.ARjewels.ro sunt responsabilitatea exclusiva a utilizatorilor platformei.

Toate preturile afisate constau in valoare produs + TVA, FARA a acoperi insa costul transportului sau al rambursului. Avem dreptul sa modificam orice greseala, omisiune sau eroare de afisare. Tocmai pentru ca facem tot posibilul sa oferim detalii cat mai complete cu privire la produsele pe care le comercializam (specificatii tehnice, poze, preturi etc.), nu avem nici o obligatie in a presta livrarea unui produs afisat cu un pret necorespunzator, ca urmare a unei erori regretabile. Mai mult decat atat, nu oferim garantii asupra exactitatii, corectitudinii sau acuratetii continutului site-ului. Aspectul produselor livrate poate sa difere de imaginea asociata pe site, cauza constituind-o decizia producatorului, fara notificare prealabila, de a implementa noi modificari de design sau de caracteristici. Desi toate produsele afisate in cadrul platformei sunt, in general, pe stoc, se poate ca unele dintre ele sa apara nedisponibile sau cu o stare diferita de cea reala. ARjewels nu are nici o obligatie pentru livrarea produselor pe care le comandati dumneavoastra exact in cantitatea comandata.

Responsabilitati

ARjewels nu are nici o responsabilitate si nu poate fi acuzat in nici un fel pentru nici o paguba care ar putea surveni ca urmare a folosirii produselor cumparate din cadrul magazinului online ARjewels.

ARjewels nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facut responsabil pentru nici un deficit rezultat ca urmare a neonorarii comenzii. Responsabilitatea de a furniza date complete si corecte in formularul de comanda pentru livrarea in timp util a produselor apartine exclusiv clientului. In cazul in care livrarea nu se efectueaza sau se efectueaza in mod necorespunzator, valoarea maxima a obligatiilor financiare pe care ARjewels le are fata de clientul in cauza nu poate depasi valoarea sumei achitate de catre client pentru acea comanda.

Initierea procesului de retur marfa se face prin notificarea prealabila via email la contact@arjewels.ro, in care sa trimiteti o cerere explicativa, din care sa rezulte atat nemultumirea dumneavoastra, cat si varianta pentru care optati.

Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ARjewels (www.arjewels.ro) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe ARjewels (www.arjewels.ro), informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica. Astfel, ARjewels (www.arjewels.ro) poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Strada Nicolae Caramfil, Nr. 44, Sector 1, Bucuresti. Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email: contact@arjewels.ro

Confidentialitate

Prin indeplinirea formalitatilor de inregistrare solicitate in cadrul platformei va exprimati acordul ca procesul de furnizare a produselor respectiv serviciilor comandate sa inceapa imediat. Aveti obligatia de a furniza informatii reale, corecte si cat mai exacte in cadrul procesului de inregistrare, care sa includa numele corect si complet, adresa exacta si toate celelalte informatii. Aveti oricand posibilitatea sa modificati aceste date cu caracter personal, accesand meniul „Contul meu”. Responsabilitatea de a pastra confidentialitatea datelor de logare – nume de utilizator si parola – apartine clientului, ARjewels ne fiind vinovat si ne putand fi acuzat in nici un fel de erorile care pot aparea ca urmare a neglijentei clientului in ceea ce priveste confidentialitatea contului respectiv sau securitatea parolei.

Securitatea datelor cu caracter personal

Prin accesarea magazinului online ARjewels utilizatorii isi dau acordul pentru pastrarea si prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le furnizeaza prestatorului de servicii. ARjewels isi ia angajamentul sa nu difuzeze aceste date catre terte parti si sa le prelucreze in scopuri precise: transmiterea de informatii referitoare la produse noi, creare de stoc, promotii sau orice alte date care privesc exclusiv activitatea magazinului ARjewels.

Datele cu caracter personal vor fi furnizate exclusiv autoritatilor de drept, la solicitarea acestora, pentru verificarea unor tranzactii comerciale sau ale oricaror alte aspecte, potrivit reglementarilor in vigoare.

ARjewels recunoaste si respecta drepturile clientilor sai, asa cum prevede Legea 677 / 2001 care defineste statutul prelucrarii datelor personale, protectia persoanelor care le furnizeaza si libera circulatie a datelor. De asemenea, ARjewels opereaza in baza Legii 365 / 202 care defineste comertul electronic, respectiv a Ordonantei 130 / 2000 care stipuleaza conditiile de inchiere sau executare de contracte la distanta respectiv protectia consumatorilor in acest context. Cateva dintre aceste drepturi fac referire dar nu se rezuma la:

Orice activitate prin care se incearca modificarea continutului platformei, afectarea functionalitatii serverului care ruleaza platforma ARjewels sau accesarea datelor altor utilizatori este considerata o incercare de a frauda site-ul ARjewels si vom reactiona imediat prin demararea cercetarii penale impotriva celor implicati.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului ARjewels poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. ARjewels nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului ARjewels (www.arjewels.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii ARjewels (www.arjewels.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si ARjewels va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care litigiul nu se poate solutiona pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

Prin utilizarea site-ului www.ARjewels.ro si plasarea de comenzi in regim online va exprimati acordul tacit asupra tuturor conditiilor de utilizare anterior prezentate!

Disponibilitatea serviciului

Administratorul platformei ARjewels (www.arjewels.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului ARjewels (www.arjewels.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.