Afișez 1 - 12 din 14 rezultate

Choker Aur 14K cu Miyuki alb si albastru, tubular, 2mm si 6mm si bilute aur 2 si 2.5mm [AR3897]

399 lei

Choker Aur 14K cu Miyuki roz si alb, tubular, 2mm si 6mm si bilute aur 2 si 2.5mm [AR3896]

399 lei

Choker Aur 14K cu Miyuki tubular 2mm si 6mm si bilute aur 2 si 2.5mm [AR3893]

399 lei

Choker Aur 14K cu Onyx Negru [AR3653]

499 lei

Choker Aur 14K [AR3674]

749 lei

Choker Aur 14K cu Bile din Sidef [AR3671]

649 lei

Choker Aur 14K cu Bile Aur 3mm [AR3632]

399 lei

Choker Aur 14K cu Bile Aur 3mm [AR3631]

499 lei

Choker Aur 14K cu Discuri Silicon Roz [AR3607]

299 lei

Choker Aur 14K cu Discuri Silicon Bleu [AR3606]

299 lei

Choker Aur 14K cu Discuri Silicon Verzi [AR3597]

299 lei

Choker Aur 14K cu Discuri Silicon Galbene [AR3590]

299 lei

 

 

Va prezentam o colecție de chokere aur, elegante și rafinate, confecționate din aur de cea mai înaltă calitate și împodobite cu pietre prețioase și detalii care adaugă strălucire și sofisticare fiecărei bijuterii. Indiferent de gusturile și preferințele dvs., veți găsi cu siguranță un choker din aur care să vă impresioneze și să vă completeze stilul.

Chokerele din aur sunt bijuterii atemporale care adaugă un plus de eleganță și rafinament oricărei ținute. Aurul este un metal prețios care simbolizează luxul și rafinamentul, iar chokerul este o bijuterie care accentuează frumusețea și grația gâtului. Este o alegere excelentă pentru a evidenția frumusețea dvs. naturală și pentru a vă face să vă simțiți încrezătoare și elegante.

Chokere din aur care vă vor adăuga un plus de eleganță și rafinament în fiecare zi

Una dintre caracteristicile noastre distinctive este utilizarea pietrelor prețioase de înaltă calitate pentru a decora chokerele noastre din aur. Pietrele Miyuki sunt cunoscute pentru strălucirea și culorile lor vii, iar designurile noastre includ variante cu pietre Miyuki rotunde sau tubulare. Aceste pietre adaugă o notă de culoare și eleganță chokerelor noastre, transformându-le în adevărate opere de artă.

Pentru cei care preferă un look mai elegant și clasic, va prezentam chokere din aur cu onix negru. Chokerele noastre cu onix negru adaugă o notă de mister și rafinament oricărei ținute, făcându-le ideale pentru ocazii speciale sau pentru a vă evidenția stilul de zi cu zi. Onixul negru este o piatră prețioasă care simbolizează puterea și eleganța.

Pentru cei care apreciază eleganța subtilă, avem chokere din aur cu detalii de sidef. Sideful este o piatră prețioasă cu o strălucire delicată și o frumusețe naturală. Aceste chokere adaugă un farmec delicat și feminin, completând orice ținută cu o notă de eleganță discretă.

Dacă sunteți în căutarea unei bijuterii minimaliste, avem chokere din aur cu biluțe din aur. Aceste chokere sunt pure și rafinate, fiind potrivite pentru orice ocazie și ușor de asortat cu alte bijuterii din aur.

Fiecare choker din aur este atent confecționat pentru a vă oferi o bijuterie de calitate superioară. Folosim numai aur de 14K sau 18K pentru a vă asigura că bijuteriile noastre sunt durabile și rezistente. Designurile noastre sunt atent gândite pentru a vă aduce frumusețea aurului într-un mod unic și sofisticat.

Indiferent dacă preferați pietrele Miyuki, onixul negru, sideful sau simpla frumusețe a aurului, veți găsi bijuterii care vă vor impresiona. Vă invităm să explorați gama noastră și să vă bucurați de frumusețea aurului și a pietrelor prețioase într-un mod unic și personalizat. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau cerință specială.