Pentru influenceri și pentru partenerii media din zona digitala am lansat un program de afiliere, care te ajută să generezi venituri prin acordarea unui comision in valoare de 10% din vanzarea oricarui produs (comenzi finalizate cu succes) de pe ARJewels.ro.

 

 

Generează venituri de peste 1500 Euro lunar

 

Pentru a accesa programul de afiliere, tot ce trebuie să faci este să te înscrii și să generezi un link de afiliat, pe care ulterior îl poți promova prin propriile canale, iar toate vânzările generate vor fi plătite cu 10% din valoarea lor. Folosește formularul pentru a te înregistra foarte ușor în programul de afiliere ARJewels.ro, după care vei avea disponibilă posibilitatea de a crea link-uri de afiliere.

Cum mă înregistrez?

Vei găsi formularul de înregistrare mai jos. Completează numele și adresa de e-mail (inclusiv e-mailul de plată PayPal) și îți vom aproba solicitarea într-un timp foarte scurt.

 

Cum funcționează sistemul de afiliere

Scopul programului de afiliere este de a facilita și urmări traficul generat de afiliat prin cookie-uri.

Odată înregistrat, vei putea folosi linkul tău de afiliat, poți genera chiar și link-uri unice de afiliere per produs, folosind eticheta personală de afiliat, astfel încât traficul pe care îl generezi va fi urmărit timp de 30 de zile.

 

Efectuarea platilor (primirea comisionului)

Plata catre tine se va efectua în baza unei facturi fiscale emise de catre tine (PFA, societate comercială).

Completeaza formularul pentru influenceri sau afiliat