Blog

Bijuterii oversize sau minimaliste?

Bijuterii minimaliste sau oversized

Atat bijuteriile oversized, cat si cele minimaliste, isi gasesc locul printre iubitorii de bijuterii, purtate atat separat, cat si impreuna. De multe ori elemente masive sunt combinate cu elemente minimaliste, creand astfel o bijuterie unica. Spre exemplu aceasta bratara din aur cu snur, cu diamant negru

Bratara aur cu diamant

Bijuteriile oversize au un trend interesant, potrivit pentru persoanele care caută un efect puternic în outfit-ul lor. De exemplu, inelele și cerceii oversize sunt cele mai populare modele în această categorie.. De asemenea si bijuteriile stil cuban au devenit un trend popular în ultima perioadă (de exemplu lanturi cuban sau bratari cuban).

Bijuteriile cuban includ lanțuri și brățări masive, cu o structură puternică, care sunt inspirate de designul bijuteriilor purtate în cultura cubaneză. De obicei, aceste bijuterii sunt realizate din aur sau argint, cu un aspect lucios și cu un design îndrăzneț.

Bijuteriile cubaneze sunt ideale pentru a adăuga un accent puternic la o ținută simplă. Acestea pot fi purtate singure sau combinate cu alte bijuterii minimaliste, pentru a obține un aspect echilibrat. Aceste bijuterii sunt unisex și pot fi purtate atât de către femei, cât și de către bărbați.

Pe lângă popularitatea lor în moda de stradă, bijuteriile cubaneze au fost văzute și în prezentările de modă ale unor designeri de renume, precum Chanel și Gucci. Acestea se potrivesc perfect cu stilul boem sau urban, dar pot fi integrate în orice stil vestimentar, în funcție de preferințele personale. Există o mulțime de tendințe în materie de bijuterii, astfel încât să puteți alege un stil care să vă reprezinte. Indiferent de preferințe, bijuteriile trebuie sa fie de calitate.

lanturi cuban ARJewels

Bijuteriile minimaliste reprezinta un trend în continuă creștere în moda actuală. Acest tip de bijuterii se caracterizează prin designul simplu și elegant, fără detalii suplimentare sau ornamente prea încărcate. Acestea sunt de obicei realizate din metale prețioase, cum ar fi aurul și argintul, și sunt disponibile într-o varietate de forme și dimensiuni.

 

 

Bijuteriile minimaliste cu diamante au o popularitate foarte mare in ultimul timp. Fie ca este vorba de un lantisor, o bratara sau un inel cu diamante, diamantele reprezinta eternitatea si purtarea lor aduce o stare de bine, indiferent de marimea bijuteriei.

Unul dintre avantajele bijuteriilor minimaliste este ca pot fi purtate cu ușurință în diferite ocazii și se potrivesc cu orice stil vestimentar. De asemenea, acestea sunt foarte ușor de combinat cu alte bijuterii, permițându-vă să creați aspecte diferite cu același set de bijuterii. În plus, bijuteriile minimaliste sunt o alegere excelentă pentru persoanele care preferă un aspect discret și elegant. Acestea nu distrag atenția de la ținuta dumneavoastră, ci o completează într-un mod subtil și rafinat. De asemenea, aceste bijuterii sunt ideale pentru persoanele care au alergii la metale, deoarece sunt realizate din metale prețioase care nu provoacă reacții alergice.

Bijuteriile minimaliste au un trend ascendent, care se menține de câțiva ani și care pare să fie aici pentru a rămâne. Acestea reprezintă o alegere excelentă pentru oricine dorește să își completeze ținuta cu un accent subtil și elegant. Dacă doriți să adăugați astfel de bijuterii în colecția dumneavoastră, asigurați-vă că alegeți modele de calitate, realizate din metale prețioase și care să reziste în timp.