Blog

Cum stii care este dimensiunea potrivită a unei brățări tennis

Cum stii care este dimensiunea potrivită a unei brățări tennis

În general, dimensiunile brățărilor trebuie sa fie corecte in nota de comanda. Măsurarea încheieturii persoanei cu o ata sau cu o bandă flexibilăva ajuta sa aflati dimensiunea potrivită. Puteți chiar înfășura o panglică în jurul încheieturii, apoi măsurati exact lungimea portiunii care a cuprins mana cu o riglă standard. Adăugați apoi 0,5 cm sau chiar pana la 2 cm peste rezultatul obtinut la măsurare si astfel veti avea ca rezultat dimensiunea brățarii.

De exemplu, dacă încheietura mâinii măsoară 15 cm, luați în considerare o brățară de 15,50 cm sau chiar de 17 cm. Dacă achiziționați brățara tennis pentru un cadou și nu știți mărimea încheieturii, utilizați 17-18 cm ca ghid de pornire, aceasta fiind cea mai populară dimensiune de brățară pentru femei. Dacă credeți că persoana are încheieturi mai mici sau mai mari decât persoana obișnuită, ajustați în sus sau în jos corespunzător.

Bratarile Tennis sunt adesea usor de scurtat prin eliminarea unei legaturi pentru a scurta lanțul.

 

Când să cumpărați o brățară tenis

O brățară tenis este un cadou frumos și semnificativ pe tot parcursul anului.
Datorită designului său clasic și popularității, brățările de tenis sunt adesea transmise ca o moștenire în familii de mai multe ori.
Brățările de tip tenis sunt potrivite pentru oricare dintre următoarele ocazii speciale:
– Aniversarea nunții (adică a 5-a, 10-a, 15-a, 25-a)
– Cadouri de nunta (pentru sot, mama, bunica)
– Ziua Îndrăgostiților
– Zi de nastere
– Absolvire (liceu, facultate, universitate)
– nașterea unui copil
– Crăciun
– alte sărbători