Bratari tennis aur 14K

Zeci de Modele de Bratari Tennis pentru Femei

Cauti bratari tennis din aur de 14K? ⭐ Comanda acum bratarile din aur lucrate manual in atelier si ai parte de livrare rapida in toata tara! Impachetare premium!

Bratari tennis

Colectii de Bratari Tennis din Aur 14K

Bratari Tennis pentru Barbati

Alege unul  dintre modelele de bratari tennis aur din colectiile de Bratari din Aur 14K cu livrare rapida in toata tara si impachetare premium in cutie cadou.

De ce să alegi o brățară tennis

O bratara tennis este o bijuterie eleganta si rafinata, putand fi oferita cadou pe tot parcursul anului. Fiind bijuterii elegante si rafinate, brățările tennis sunt de obicei confectionate din aur de 14K sau 18K, sau platină. Rar se confectioneaza si bratari tennis din argint, cu pietre semipretioase precum zirconiul. Ca pietre semipretioase, bratarile de tip tennis au diamant. Insa zirconiul natural, acele cristale stralucitoare, albe, negre sau alte culori, pot inlocui diamantele, astfel obtinandu-se o bratara cu un pret mai mic.

Cum stii care este dimensiunea potrivită a unei brățări tennis

În general, dimensiunile brățărilor trebuie sa fie corecte in nota de comanda. Măsurarea încheieturii persoanei cu o ata sau cu o bandă flexibilăva ajuta sa aflati dimensiunea potrivită. Puteți chiar înfășura o panglică în jurul încheieturii, apoi măsurati exact lungimea portiunii care a cuprins mana cu o riglă standard. Adăugați apoi 0,5 cm sau chiar pana la 2 cm peste rezultatul obtinut la măsurare si astfel veti avea ca rezultat dimensiunea brățarii.