Blog

Cum să știi dacă bijuteriile cumpărate online sunt de calitate

bijuterii aur ARJewels Monaco Chain

Dacă bijuteria conține pietre prețioase testează rezistenta si duritatea pietrelor prețioase
Dacă bijuteria de care ai prins drag conține pietre prețioase, asigură-te că acestea sunt autentice și de înaltă calitateprintr-un test simplu de duritate pentru a verifica autenticitatea diamantelor sau a altor pietre prețioase.

Recunoașterea calitatii unei bijuterii și alegerea materialelor de calitate pentru bijuterii sunt aspecte de luat in seama în procesul de achiziționare a bijuteriilor. Investind timp în cercetare și analizând cu atenție bijuteriile, vei putea să le alegi pe acelea care să te însoțească ani de zile și să aducă un plus de eleganță și stil ținutelor tale.

Cum sunt marcate bijuteriile din aur

Bijuteriile din aur au, de regulă, următoarele marcaje internaționale:

  • Marcaj 375 aur de 9 karate ( 9K)
  • Marcaj 417 aur de 10 karate (10K)
  • Marcaj 500 aur de 12 karate (12K)
  • Marcaj 585 aur de 14 karate (14K)
  • Marcaj 750 aur de 18 karate (18K)
  • Marcaj 833 aur de 20 karate (20K)
  • Marcaj 916 aur de 22 karate (22K)
  • Marcaj 999 aur de 24 karate (12K)

La noi vei gasi aur de 14K, bijuterii aur 18K sau bijuterii aur de 24K. Toate bijuteriile pe care le comercializam vin insotite de factura, certificat de autenticitate si certificat de garantie al aurului. Dacă vei cumpăra bijuterii din aur din magazine specializate, precum este și magazinul nostru de bijuteri aur ARJewels, vei primi un certificat de autenticitate (calitate) care atestă autenticitatea bijuteriei din aur pe care ai cumparat-o.

Nu există neapărat anumite reguli de respectat atunci când vă decideți asupra nuanțelor bijuteriilor. Încercați să asortați combinații diferite și să vă coordonați accesoriile cu diverse ținute pentru a descoperi ce vă avantajează cel mai mult și ce vă place cel mai mult. Experimentați cu mai multe tonuri de culoare pentru diferite pietre prețioase și metale variate asociate cu o gamă de selecții vestimentare.

Recunoașterea calității unei bijuterii se poate face destul de rapid și tinand cont de alegerea materialelor de calitate pentru bijuterii. Investind puțin timp în cercetare și analizând cu atenție bijuteriile înainte de a le cumpara, vei putea să le alegi pe acelea care să te însoțească ani de zile și să aducă un plus de eleganță și stil ținutelor tale.