Afișez 1 - 12 din 35 de rezultate

Bratara Aur 14K cu Miyuki, cu șnur Mărțișor [AR4090]

99 lei

Bratara Aur 14K cu Miyuki, cu șnur Mărțișor [AR4089]

99 lei

Bratara Aur 14K cu perla, cu șnur Mărțișor [AR4087]

99 lei

Inel Aur 14K cu șnur Mărțișor [AR4086]

99 lei

Inel Aur 14K cu șnur Mărțișor [AR4085]

99 lei

Bratara Aur 14K cu perla, cu șnur Mărțișor [AR4084]

99 lei

Bratara Aur 14K cu Miyuki, cu șnur Mărțișor [AR3884]

99 lei

Bratara Aur 14K cu Miyuki, cu șnur Mărțișor [AR3860]

99 lei

Bratara Aur 14K cu Miyuki cu șnur Mărțișor [AR3880]

59 lei

Bratara Aur 14K cu Miyuki, cu șnur Mărțișor [AR3866]

99 lei

Bratara Aur 14K cu Miyuki, cu șnur Mărțișor [AR3863]

99 lei

Bratara Aur 14K cu Miyuki, cu șnur Mărțișor [AR3864]

199 lei

Mărțișoarele din aur, brățările din aur cu snur cu biluțe aurii sau personalizate cu banut de aur reprezintă o colecție specială de bijuterii ce îmbină tradiția cu eleganța și unicitatea. Martisoare ARJEWELS

Martisoare aur

Martisoarele din aur, brățările cu snur și biluțele aurii sau personalizate cu banut de aur reprezintă bijuterii deosebite, îmbinând tradiția, eleganța și unicitatea în fiecare detaliu. Aceste bijuterii deosebite sunt confectionate manual in atelierul ARJewels si nu sunt doar niste simple accesorii, ci simboluri ale bucuriei, norocului și frumuseții.

Fie că este vorba de brățări din aur cu snur, decorate cu biluțe aurii, sau bratari personalizate din aur, aceste bijuterii sunt expresia perfectă a subtilității și eleganței. Snurul, cu simbolismul său ancestral, adaugă un farmec aparte la aceste martisoare din aur, iar biluțele din aur conferă bijuteriei un aspect rafinat. Fiecare brățară cu snur este mai mult decât un simplu ornament; este o poveste de purtat la încheietura mâinii, un talisman personal care amintește de momente speciale și de tradiții prețioase.

Martisoarele din aur personalizate cu banut de aur sunt bijuterii cu o semnificație aparte, potrivite pentru a marca evenimente importante sau pentru a oferi cadouri cu adevărat memorabile. Banutul de aur, gravat cu grijă, adaugă o notă personală și un sentiment profund de valoare. Fie că este vorba despre inițiale, o dată aniversară sau un mesaj special, aceste martisoare devin amintiri pe care le poți purta cu tine, aproape de inimă.

Biluțele din aur, integrate cu pricepere în aceste bijuterii, aduc o strălucire aparte și un sentiment de lux. Fie că alegi biluțe netede pentru un aspect clasic sau biluțe cu design slash pentru un efect mai modern, aceste accesorii din aur completează perfect orice ținută. Fiecare biluță devine o mică comoară strălucitoare, conferind bijuteriei o eleganță atemporală.