Știri

Septembrie 2018 aduce noutati: bijuterii AR Jewels in incinta hotelului J.W. Mariott, Bucuresti

Inca din cele mai vechi timpuri omul a tins catre perfectiune si a creat capodopere prin creativitate si prin atentie sporita pana la cele mai mici detalii. Cu multa experienta si dedicatie, AR Jewels si VIP Touch Design iti aduc mai la indemana obiectele preferate la calitate maxima: bijuterii si smartphone-uri high end.

Anul acesta AR Jewels se apropie din nou de iubitorii de bijuterii prin deschiderea unui nou sediu alaturi de VIP Touch Design, in incinta hotelului J.W. Mariott, Bucuresti.

AR Jewels pune la dispozitie cautatorilor de perfectiune talentul celor mai iscusiti bijutieri si mestesugari, combinand materiale nobile precum aur, platina, diamante cu ingeniozitatea designerilor consacrati. Dorim sa oferim produse unice atat ca eleganta, cat si rafinament, care in acelasi timp sa poata fi utilizate in mod natural.

AR Jewels alaturi de VIP Touch Design iti aduce mai aproape bijuteriile preferate, dar si telefoane iPhone placate cu aur, platina sau cristale swarowski, diamante, piele nobila, fibra de carbon. Designul telefoanelor este ornamental, insa VIP Touch Design poate crea si produse personalizate, clientul venind cu propriul design, personalizand astfel telefonul preferat.