Bijuterii AR Jewels in Victoria 46, Baneasa Shopping Center - Bijuterii Aur […]" /> […]"> […]">
AR Jewels in Iulius Mall, Timisoara
6 octombrie 2017

Bijuterii AR Jewels in Victoria 46, Baneasa Shopping Center

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography


AR Jewels acum in Victoria 46, Baneasa Shopping Center

Incepand de astazi, 15 septembrie 2017, ne poti gasi si in Victoria 46, in Baneasa Shopping Center, magazin shop-in-shop fashion & accessories. Acum facem parte din multibrand-ul Victoria 46, deja cu un istoric de 8 ani pe piata. Victoria 46 reuneste o selectie trendy & quality de branduri cu ecou international.

Te invitam ca, de acum inainte, sa descoperi colectiile noastre de bijuterii AR Jewels si in magazinul Victoria 46 din Mall Baneasa, de luni pana duminica, intre orele 10:00 – 22:00. Bijuteriile AR Jewels pe care le vei gasi in Victoria 46, la fel ca si restul produselor din magazin, se adreseaza tuturor pasionatilor de moda si sunt potrivite atat stilului clasic, cat si celui nonconformist.

AR Jewels in colaborare cu multibrand-ul de lux Victoria 46, un reper pentru universul high fashion, iti ofera accesorii cu design autentic, potrivite cu personalitatea ta si care se preteaza la orice evenimente la care participi. Noul concept store, reper al pietei locale de lux si fidel brand-urilor high-end, va expune in curand bijuteriile noastre in toate locatiile sale.

#Victoria46
#fashion
#Luxury