Afișez toate cele 11 rezultate

Biluta aur 14K polished, 6 mm, orificiu 2,5mm, 1 gram

499 lei

Biluta aur 14K slash, 6 mm, orificiu 2,5mm, 1 gram

499 lei

Biluta aur 14K polished, 5 mm, orificiu 2mm, 1 gram

499 lei

Biluta aur 14K slash, 5 mm, orificiu 2mm, 1 gram

499 lei

Biluta aur 14K polished, 4 mm, orificiu 1.8mm, 1 gram

499 lei

Biluta aur 14K slash, 4 mm, orificiu 1.8mm, 1 gram

499 lei

Biluta aur 14K polished, 2.5 mm, orificiu 1mm, 1 gram

499 lei

Biluta aur 14K polished, 3 mm, orificiu 1.5mm, 1 gram

499 lei

Biluta aur 14K slash, 2.5 mm, orificiu 1mm, 1 gram

499 lei

Biluta aur 14K slash, 3 mm, orificiu 1.5mm, 1 gram

499 lei

Biluta aur 14K slash, 2 mm, orificiu 0.8mm, 1 gram

499 lei

Bilute aur

Accesoriile din aur, sub forma de bilute fine și strălucitoare (bilute din aur slash (striate) sau netede), reprezintă alegerea perfectă pentru cei ce caută accesorii rafinate și elegante pentru confectionarea bijuteriilor. Fie că sunt utilizate individual sau integrate în designuri complexe, aceste biluțe aurii aduc un strop de lux și rafinament oricărei colecții de bijuterii. Disponibile sub diverse forme, precum biluțe netede sau biluțe aur slash, aceste accesorii sunt capabile să adauge un farmec subtil oricărei bijterii (bratari, coliere, inele sau cercei).

Biluțele din aur, într-o varietate de dimensiuni (pornesc de la 2 milimetri si ajung pana la 6 milimetri), oferă posibilitatea de a crea bijuterii personalizate, adaptate gusturilor și preferințelor individuale. Cu o strălucire subtilă și un aspect elegant, biluțele aurii slash, cu linii subțiri și detalii delicate, aduc un plus de sofisticare oricărui design. În același timp, varianta netedă a biluțelor aurii emană o eleganță clasică, potrivindu-se atât stilurilor moderne, cât și celor tradiționale.

Calitatea superioară a aurului folosit în fabricarea acestor biluțe (aur 14K) garantează nu doar o estetică uimitoare, ci și durabilitate pe termen lung. Fiecare biluță aurie este prelucrată cu atenție de către meșteri pricepuți, asigurându-se că fiecare detaliu reflectă o măiestrie desăvârșită. Aurul, cunoscut pentru strălucirea sa caldă și rezistența la trecerea timpului, face ca aceste biluțe să fie o investiție valoroasă în bijuterii de calitate.

Fie că sunt utilizate pentru a crea coliere delicate, bratari din aur cu snur elegante, inele aur cu snur sau cercei subțiri, biluțele aurii adaugă un plus de eleganță și strălucire oricărei creații. Pot fi combinate cu alte pietre prețioase sau folosite individual pentru a accentua simplitatea și frumusețea lor. Aceste accesorii din aur sunt potrivite la confectionarea de bijuterii pentru orice ocazie, de la evenimente formale la întâlniri casual.

Pe lângă aspectul lor estetic, biluțele din aur reprezintă și un simbol al luxului și al rafinamentului. Atunci când alegi să incluzi aceste bijuterii cu bilute din aur în colecția ta, emani o eleganță atemporală și un gust excepțional. Ele pot deveni, de asemenea, cadouri memorabile pentru persoanele dragi, marcând momente speciale cu strălucirea lor distinctivă.

Fie ele netede sau cu un design slash, bilutele din aur aduc un farmec deosebit și o eleganță subtilă oricărui stil vestimentar. Cu calitatea lor superioară, detalii fine și atent lucrate, aceste accesorii aurii sunt o alegere perfectă pentru cei care doresc să adauge o notă de lux și rafinament în colecția lor de bijuterii.