Blog

6 idei pentru cadoul de Valentine’s Day

idei de cadouri ARJewels

Te gândești deja la cadourile de Valentine’s Day? Cu siguranță merită să faci cumpărături în avans. Te vei scuti de stres, poți fi sigur că totul va ajunge la timp și că te poți bucura de atmosfera de sărbătoare din această zi. În plus, unele cadouri sunt create in atelierul nostru – cum ar fi bijuteriile din aur de calitate, brățările din aur cu snur, care au fost lucrate manual cu dragoste și atenție până la cel mai mic detaliu.

La ARJewels, credem că bijuteriile sunt cel mai bun cadou pentru o femeie. Îi va accentua frumusețea și îi va aduce fericire pe tot parcursul vieții. Desigur, există și excepții, dar pentru multe femei bijuteriile sunt acel cadou de vis pe care și-ar dori să-l primească cu o ocazie specială. O bijuterie este adesea cadoul perfect chiar și pentru acele femei care nu vor spune asta cu voce tare.

Fiecare femeie are propriul ei gust și stil unic, așa că uneori nu este ușor să alegi bijuteriile potrivite. De aceea, am adunat câteva idei de cadouri care cu siguranță vă vor mulțumi.

 

1. Bijuterii cu diamante

Un clasic care a fost încercat și testat de generații. Diamantele impresionează la prima vedere prin strălucirea lor și datorită durității și durabilității lor, pot fi purtate în fiecare zi fără a-și pierde frumusețea. Dacă sunteți în căutarea unui accesoriu versatil, atemporal, alegeți cercei cu diamante și dacă sunteți tentat de ceva mai original atunci aruncați o privire la pagina cu bijuterii diamant.

 

2. Un colier (lănțișor) cu pietre prețioase

Un lănțișor de aur combinat cu orice tip de piatră prețioasă este un cadou grozav și nu doar de Valentine’s Day. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la alegerea mărimii potrivite, cum ar fi la un inel și puteți alege un lănțișor din aur deosebit.

 

3. Perle naturale

Ceva frumos direct din adâncurile râurilor sau mărilor este, de asemenea, un cadou grozav de Valentine’s Day. Uită de mitul că perlele sunt potrivite doar pentru femeile în vârstă. Bijuteriile cu perle ARJewels impresionează prin aspectul lor proaspăt și modern. Ai putea alege o bratara din aur cu snur si perle sau un inel original cu o perlă centrală.

 

4. O bijuterie originală din colecția ARJewels Gift of Love

Dacă vrei să-ți surprinzi soția sau iubita cu o bijuterie cu adevărat unică de Valentine’s Day, atunci inspiră-te din colecția noastră Gift of Love. Plină de culoare, această colecție oferă minimaliste, dar distinctive. Dacă sunteți în căutarea unui cadou modern pentru o femeie care urmează tendințele actuale, atunci o bijuterie din colecția Gift of Love este perfectă.

[wpcsp id=53733]

5. Cercei minimalisti cu diamante

Ți-ar fi greu să găsești un accesoriu mai versatil și mai atemporal decât cerceii clasici. Ai putea alege un design complet minimalist sau o temă abstractă. Inspiră-te din modelele noastre de cercei cu diamant.

 

6. O logodnă de Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților este una dintre cele mai populare ocazii pentru cererile în căsătorie. Dacă și tu te gândești că anul acesta este momentul potrivit și atmosfera de Ziua Îndrăgostiților va adăuga un farmec unic logodnei tale, atunci este timpul să cauți un inel cu diamant. Un clasic absolut al ultimelor decenii este inelul de logodnă cu diamant solitaire din aur alb.

inel logodna

Inel de logodnă din aur cu diamant central

7. Brățările din aur cu șnur pentru cuplu

Brățările din aur cu șnur special create pentru cupluri, reprezintă o alegere foarte bună, deoarece poate semnifica întărirea legăturii care există între voi

Alege un set de bratari cuplu, cu siguranță va reprezenta un cadou inedit, care va surprinde plăcut persoana iubită<br/>
[wpcsp id=54863]

Cu fiecare bijuterie ARJewels veți primi un Certificat de Autenticitate și o cutie cadou inclusă in preț.